مواد لازم :
اسپرسو لونگو یک فنجان
شیر داغ کمی
کف زده شده شیر 20 میلی گرم
پودر کاکائو برای تزیین
سس شکلات برای تزیین
طرز تهیه:
ابتدا شیر داغ را داخل فنجان ریخته و کف شیر را با یک قاشق به آن اضافه کنید. (برای تهیه کف شیر می توانید از کف زن های مختلف و یا لولة بخار دستگاه اسپرسو استفاده کنید) .سپس با مقدار کمی پودر کاکائو روی کف شیر را بپوشانید و با سس شکلات، خطوطی باریک روی آن بیندازید.کاپوچینوی ایتالیایی در فنجان چینی یا سفالی سرو می شود.
منبع : sofrehkhune.com