چگونه مشکلات شخصی را به محل کار نیاوریم؟
اگر ناگهان خود را در شرایط دشوار ببینید، شاید غیرممکن به نظر برسد که مثل همیشه بهترین خودتان باشید. برای اینکه توازن لازم را ایجاد کنید، در اینجا چند توصیه هست که بتوانید در شرایطی که با مشکل بزرگی دست و پنجه نرم میکنید، کارتان را بدون هیچ خللی ادامه بدهید.
وب سایت بازده: اگر شما کار را به اولویت اصلیتان تبدیل کردهاید، بدون شک در پذیرش مسئولیتهای حرفهای و تلاش مداوم برای بهترین بودن، متخصص هستید. حتی ممکن است برای موفقیت در محیط کار از خودگذشتگیهایی کرده باشید، مثل کار کردن در هنگام بیماری، یا تعطیل کردن زندگی اجتماعی، و تا دیروقت ماندن و کار کردن برای گرفتن بهترین نتیجهی ممکن در کار.

اما در شرایطی که یک اتفاق بزرگ ناگهان زندگیتان را به هم میریزد، چهطور این جاهطلبی در کار را حفظ میکنید؟ در مورد مسائل خطیر و بغرنج صحبت میکنم_ مثلا، تشخیص دادهاند یکی از اعضای خانواده به سرطان مبتلا است، درگیر مشکلات مالی جدی میشوید، یا نامزدتان عروسی را به هم میزند. چنین بحرانهایی برای همهی ما اتفاق میافتد، هر لحظه ممکن است ناگهان از راه برسد، و چالش بزرگی در بهترین بودن شما در محیط کار ایجاد کند. وقتی یک بحران شخصی، پشت میزتان، چشمانتان را پر از اشک میکند، وظایف شغلی که معمولا خیلی راحت آنها را به بهترین نحو انجام میدهید، مثل تحویل به موقع پروژها، پیشنهاد ایدههای معرکه در هر جلسهی بارش مغزی، یا راضی کردن مشتریها، ممکن است موانع غیر قابل عبوری به نظر برسند.
اگر ناگهان خود را در شرایط دشوار ببینید، شاید غیرممکن به نظر برسد که مثل همیشه بهترین خودتان باشید. همزمان، میدانید که باید به کارتان ادامه بدهید. نیازی به یادآوری نیست که حفظ ظاهری عادی و نرمال در شرایط سخت مهم است. برای اینکه توازن لازم را ایجاد کنید، در اینجا چند توصیه هست که بتوانید در شرایطی که با مشکلی بزرگی دست و پنجه نرم میکنید، کارتان را بدون هیچ خللی ادامه بدهید.
انجام بدهید: فکر کردن قبل از به اشتراک گذاشتن
ممکن است نتوانید تصمیم بگیرید که آیا باید در مورد بحران شخصیتان با همکارانتان صحبت کنید یا نه. قبل از فاش کردن جزییات، در مورد معایب و مزایای به اشتراک گذاشتن آن فکر کنید.

اگر، برای مثال، با مشکلات سلامتی روبهرو هستید، احتمالا باید بعضی جزییات را در مورد شرایطتان به مدیر و تیمتان بگویید، چون ممکن است بخواهید محل کار را به برای مراجعه به دکتر ترک کنید. اگر کارتان شامل ارتباط روزانه با مشتریها میشود، باید در نظر داشته باشید که آیا میخواهید مستقیما به آنها بگویید چه شدهاست، یا میخواهید تیمتان به نمایندگی از شما با آنها صحبت کنند و اینکه چه بگویند.
همچنین، در نظر داشته باشید عرف محل کارتان چیست. مثلا، اگر در محیط کارتان، زندگی خصوصی هر کسی مانند یک کتاب باز، برای همه آشکار است، عادی به نظر میرسد که بیش تر در مورد آنچه اتفاق افتاده است صحبت کنید. اگر محل کارتان خیلی حرفهای است، شاید از نظر فرهنگی بهتر باشد فقط جزییات را طبق روال اداری فاش کنید که شامل صحبت کردن با مدیر یا بخش منابع انسانی میشود. به یاد داشتهباشید که اگر تصمیم گرفتید جزییات چالشهای شخصیتان را با همکارانتان در میان بگذارید، ممکن است آنها شما را نصیحت کنند یا سوال بپرسند. از قبل تصمیم بگیرید تمایل دارید در مورد چه چیزهایی صحبت کنید و ترجیح میدهید چه چیزهایی را پوشیده نگهدارید.انجام ندهید: فراموش کردن تعیین حد و مرز با خانواده.
برای اینکه بحران را با موفقیت پشت سر بگذارید، باید بدانید چه وقت حد و مرزها را مشخص کنید، حتی برای نزدیکترین آدمها.

در این مدت، ممکن است اقوام و دوستان بخواهند به در ساعات کاری ابراز همدردی کنند و پیشنهاد کمک بدهند، یا اگر موضوعی است که به آنها هم مربوط میشود، به دنبال حامی برای خودشان باشند. بگذارید بدانند که آیا میتوانید در هنگام کار به تلفن جواب بدهید یا نه، چه وقت میتوانند با شما تماس بگیرند، یا تحت کدام شرایط اضطراری میتوانند(یا نمیتوانند) شما را از کار بازدارند.
انجام بدهید: فرصت دادن به خود
هر نوع بحرانی با اندوه همراه است، اینکه چهطور با این غم کنار میآیید، در نهایت تعیین میکند چهقدر سریع به شرایط عادی برمیشد. اگر از یک غم بزرگ، مثل مرگ یکی از اعضای خانواده، رنج میبرید؛ نترسید و مدتی از کار فاصله بگیرید تا با این فقدان کنار بیایید. مثلا، به جای اینکه صبح روز بعد از مراسم خاکسپاری، پس از یک پرواز نیمه شب از یک شهر دور، به محل کارتان برشد، سعی کنید فقط به کارهای خیلی مهم در خانه رسیدگی کنید؛ بعد، بقیه روز را استراحت کنید و برای خودتان غذا درست کنید.

وقتی به محل کارتان برگشتید، آگاه باشید چه مقدار از انرژی ذهنتان را صرف چیزی میکنید که در زندگی شخصیتان اتفاق افتاده است. نگرانی بیش از حد برای سلامتی مضر است و بهرهوری ندارد. در عوض، در طول روز یک فرصت ۱۵ دقیقهای به خودتان بدهید تا ذهنتان را پاک کنید و کاری انجام دهید که از نظر احساسی به آرامش برسید، مثلا، قدم بزنید یا خاطرات روزانهتان را بنویسید. وقتی یک دوره پریشانی را تجربه میکنید، ضروری است که مراقبت از خو را در اولویت قرار دهید، در دراز مدت، این به نفع زندگی حرفهایتان است. وقتی به کار باز خواهیدگشت که استراحت کردهاید، از نظر احساسی پایدارتر، و برای تصمیمگیری هم در کار و هم در خانه، آمادهتر هستید.
منبع : سایت راه خوب