مواد لازم
شیر: یک کیلو
آرد برنج کاملاً نرم: 100 گرم
شکر: 150 گرم
گلاب: یک استکان
نمک: یکچهارم قاشق چایخوری
دارچین و پودر پسته برای تزئین: به مقدارکم
طرز تهیه
در یکقابلمهآردبرنج،شکرونمکراریختهوشیرراکمکمبهآناضافهکنیدوبههمبزنیدتاآردبرنجدر شیرحلشود. ظرفرارویحرارتملایماجاققراردهیدومرتبهمبزنیدتافرنیشماجوشبیاید. دراینمرحلهگلابراهماضافهکردهوظرفرارویصفحهشعله پخشکنقراردهیدوحرارتراکاملاًملایمکنیدتافرنیجابیفتد. معمولاً بعد از جوش آمدن فرنی، 12 10 دقیقهرویحرارتبماندکافیاست. پساز آماده شدن فرنی،آن را در ظرف مورد نظر کشیده و پس از 3 2 دقیقهباپودرپستهودارچینرویفرنیراتزئینکنید.