مواد لازم
سیب:عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۵/۱ لیوان
مارگارین: ۱۰۰ گرم
شیر : نصف لیوان
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذا خوری (سر خالی
آرد : ۲ لیوان
وانیل: ۱ قاشق چای خوری
پوست لیمو: (رنده شده) ۱ قاشق
پودر دارچین :۱ قاشق مربا خوری
مغز فندق : ۲ قاشق سوپ خوری
کشمش: ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
اول ۲ قاشق سوپخوری از شکر را برای سیبها کنار بگذارید.
بقیه شکر را با مارگارین نرم شده داخل میکسریا هم زن خوب هم بزنید و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید وبه هم زدن ادامه دهید، شیر،بکینگ پودر، وانیل، پوست لیمو،کشکش و فندق را اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد آماده شده را داخل قالب بریزید.
سیبها را پوست گرفته و از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و داخل آنها را خالی کنید و روی آنها را به صورت شطرنجی ببرید.(مواظب باشید سیبها پاره نشوند) بعد به آرامی آنها را داخل مواد آماده شده بچینید.(با کمی فشار) و روی سیبها ۲ ق شکر و دارچین را بپاشید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰-۶۰ دقیقه قرار دهید