آموزش نسخه خوانی در داروخانه آموزش نسخه خوانی در داروخانه

پکیج آموزشی اصول نسخه خوانی در داروخانه به همراه صد ها نمونه نسخه آموزشی

آموزش دستیار دندانپزشک

انجماد لبنیات
▪ پنیر
پنیرهای مخصوص پیتزا و پنیرهای سفت خارجی بین ۶-۸ ماه قابل نگهداری می‌باشند.
▪ خامه
به‌صورت نمک زده یا شکر زده به مدت ۳ ماه قابل نگهداری می‌باشد.
▪ شیر
شیرهای هموژنیزه شده مدت ۳ ماه در فریزر قابل نگهداری می‌باشند.

▪ بستی
در بسته‌بندی‌های خود یا در ظروف مخصوص نگهداری بستنی که در آنها خوب بسته باشد به مدت ۳ ماه قابل نگهداری می‌باشد بهتر است بسته‌بندی و یا ظروف بستنی را یکبار دیگر در کیسه‌های پلی‌اتیلنی قرار داده منجمد نمود.
▪ کره
کره‌های بسته‌بندی شده مجدداً بایستی در لفاف‌های پلی‌اتیلینی یا ورقه‌های آلومینیومی پوشانیده شده در فریزر قرار داده شود، مدت سالم ماندن و حفظ کیفیت کره در فریزر بین ۴-۶ ماه می‌باشد.

انجماد تخم‌مرغ
▪ تخم‌مرغ کامل
تخم‌مرغ را شکسته و سفیده و زرده را با هم مخلوط نموده با افزودن قدری شکر یا نمک با توجه به نوع مصرف به آن اضافه می‌گردد سپس در ظروف مخصوص برای مصارف تعیین شده ریخته منجمد می‌گردد، مدت سالم ماندن و حفظ کیفیت در فریزر تا ۱۰ ماه می‌باشد.

▪ سفیده تخم‌مرغ
سفیده جدا شده را با افزودن شکر یا نمک به مقدار موردنیاز تقسیم‌بندی کرده منجمد می‌سازند، مدت سالم ماندن تا ۱۲ ماه.
برای سهولت مصرف و نگهداری می‌توان تخم‌مرغ را جه کامل چه به‌صورت سفیده و زرده جداگانه در قالب‌های یخچال ریخته پس از انجماد هر چند قطعه مکعبی شکل آن را با هم یا جداگانه بسته‌بندی و نگهداری نمود.
▪ زرده تخم‌مرغ
زرده تخم‌مرغ را از سفیده جدا کرده با افزودن شکر و یا نمک آن را قسمت‌بندی کرده و منجمد می‌نمایند، مدت سالم ماندن تا ۱۰ ماه می‌باشد.
 

منبع : groohashpazi.blogfa.com

آموزش نسخه خوانی ویزه تابستان
تعداد مشاهده : 1229
صفحه اصلی انجمن سایت فروشگاه سایت خرید کارت شارژ تبلیغات کسب درآمد در خانه
آموزش نسخه پیجی در داروخانه