close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیهء سیر ترشی
قیمت هتل آپارتمانهای مشهد آموزش نسخه خوانی در داروخانه

پکیج آموزشی اصول نسخه خوانی در داروخانه به همراه صد ها نمونه نسخه آموزشی

آموزش نسخه خوانی ویزه تابستان

 

بوته سير جوان                                دو كيلوگرم

 سركه                                           يك كيلوگرم

      نمك                                           دو قاشق غذاخوري

طرز تهیه

سير ترشي را معمولا در شهرهايي كه اين گياه مفيد كشت و برداشت مي‌شود، تهيه مي‌كنند. معروف‌ترين سيرها در خطه شمال و همدان كاشته مي‌شود. سير همدان به مراتب تندتر و پرعطرتر از سير شمال است. در شمال كشور، سيرترشي را كمي حرارت مي‌دهند تا زودتر نرم شود، اما بايد بدانيد سيري كه چندين سال بماند، خود به خود نرم مي‌شود و بسيار مفيد است. سير ترشي هفت ساله معمولا دواي بيماري‌هاي مختلفي است. پس از هفت سال آب (سركه) ترشي كاملا غليظ و مات مي‌شود كه در قديم براي سرماخوردگي يك قاشق از آب آن را براي درمان استفاده مي‌كردند.

سير را پس از تميز كردن يك روز در مقابل نور خورشيد قرار دهيد، اگر مي‌خواهيد سير ترشي را سريع مصرف كنيد سير، سركه و نمك را روي حرارت گذاشته و نيم ساعت بجوشانيد، سپس در هواي آزاد گذاشته و پس از اين كه از حرارت افتاد در ظرف را محكم بسته و يك ماه بعد سير ترشي را مصرف كنيد. اما اگر قرار است چند سال بعد استفاده كنيد، ترشي را بدون حرارت دادن آماده سازيد.


 

آموزش نسخه خوانی ویزه تابستان
تعداد مشاهده : 667
صفحه اصلی انجمن سایت فروشگاه سایت خرید کارت شارژ تبلیغات کسب درآمد در خانه
آموزش نسخه پیجی در داروخانه